tiistai 10. maaliskuuta 2015

Domin kokkinurkkaus: Presidenttikoiran superherkku

Tarvitset:
* 3 kananmunaa
* Maukas broilerinjauheliha 500g (tai jotain muuta luutonta lihaa)
Pistetään 500g lihapötkylä mikroon ja sulatetaan se. Itse pidin noin 2 minuutin verran (30sek välein muussasin lusikalla ja sekoittelin). Kun lihapötkylä on tarpeeksi sulanut niin lisätään joukkoon kananmunat. Kunnon sekoitus jonka jälkeen mössö viskataan pellille leivinpaperin päälle ja levitetään ohueksi levyksi. Sitten vain pistetään tämä ihanan näköinen mössölevy uuniin, 200 astetta ja noin 20 minuuttia.

Odotteluajan voi käyttää leikkimällä koiransa kanssa.
Noin 20 minuutin jälkeen on hyvä kurkistaa sinne uuniin ja kokeilla onko herkku tarpeeksi kiinteää jo. Jos on niin otetaan uunista ulos. Annetaan vähän jäähtyä ja pilkotaan pienemmiksi palasiksi. Leikkelyn jälkeen pellin voi vielä laittaa hetkeksi uuniin (uuni sammutettuna) ja antaa palasien kuivua hetken aikaa. Sen jälkeen voikin sitten herkkunamit pussittaa valmiiksi annoskokoihin tai laittaa rasioihin ja heittää pakastimeen josta on sitten helppo ottaa yksi valmis annos treeneihin/herkkutuokioihin mukaan.

Domi toivottaa kaikille oikein hyviä herkkuhetkiä!


10 kommenttia:

  1. Onpas makoisan näköisiä herkkuja koirille, pitää itsekkin tehdä Kamulle ja Nellalle tuollaisia, kuin ostaa kaupasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja hyvin maistuikin ainakin Domille. :) Toivottavasti Kamulle ja Nellalle maistuvat yhtä hyvin kun saavat joskus tuollaisia maistaa! Ainakin vaihtelua kaupan herkuille ellei muuta.

      Poista
  2. Kiitos hyvästä vinkistä, nää menee testiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos tästä sai vinkkiä omien namien tekemiseen ja resepti menee testattavaksi. :) Domi toivottaa oikein makoisia herkutteluhetkiä Dacille!

      Poista
  3. Kiva ohje! Mun asia kuitenkin koskee tuota domin lelua :D Ootteko tykännyt tuosta? itse tässä suunnittelin ostavani moisen... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Domi ainakin tykkää ihan hirveästi. Tuo on pienin versio. Tarkoitus olisi ostaa kesällä se isoin pihaleluksi.
      Itse olen tykännyt siitä ettei koira saa tuosta kunnon otetta niin helposti vaan joutuu vähän painimaan sen kanssa ja sitten se sinkoaa joka suuntaa. :D Koiralle vähän lisäliikuntaa. On ollut myös todella kestävä vaikka Domi on saanut sitä järsiä niin paljon kun haluaa eikä se tunnu hajoavan mihinkään. Materiaalihan on pehmeetä joten menee kasaa kun koira puree mutta ei menetä kuitenkaan muotoaan vaan palautuu aina normaaliksi. :)

      Poista
  4. Hei!; toivottavasti ei haittaa että huvinvuoksi tein sulle kesä bannerin:)
    ei ole pakko käyttää blogin oikeana bannerina mikäli et haua mutta kumminkin ihan
    kikku koira teillä! --> http://oi59.tinypic.com/wt80ol.jpg

    muuten miten kannattaa alkaa mainostaa omaa uutta blogiaan
    ja missö se onnistuu? osaisitko kertoa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei!
      Ei haittaa bannerin tekeminen. Sehän on hieno. Ehkä laitetaan se meidän blogiin tässä kevään aikana vielä. :) Kiitoksia!

      Sosiaalisessa mediassahan voi aina omaa blogiaan pitää esillä ja kommentoi myös muidenkin juttuihin välillä niin ihmiset eksyvät myös teidän blogiakin katselemaan. Jos kommentoit jollekin niin voit aina laittaa vaikka teidän bloginosoitteen siihen viestin loppuun vielä niin halukkaat voivat käydä katsomassa. :)

      Ja jos löydyt petsiestä niin käy heittämässä teidän blogilinkki vaikkapa osoitteeseen http://www.petsie.fi/forums/19683-mainosta-blogia-sivuja-ym-vol-2/page/164

      Lukijat tulevat kyllä ajallaan eikä kannata liikaa mainostaa kuitenkaan. :)

      Kivan näköinen koira sinulla!

      Poista
  5. Tehtiin eilen tällä ohjeella namuja, tosin hevosen jauhelihasta. Koirat sai muutaman palan ja jopa nirppanokka Sisu kerjäs! :o Kiitos, että jaoit tuon ohjeen! Odotan innolla, että päästään testaamaan noita treeneihin :).

    Terv: Omistaa koiran, jolle kelpaa vain juusto 100% varmuudella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa jos jopa nirsolle kelpasi tuommoset herkut hyvin! :) Itse testasin noita tokotreeneissä ja tuntui toimivan todella hyvin palkkauksessa ja Domi olisi tehnyt mitä vain noiden herkkujen eteen.

      Poista