sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Uimarikolmikko

Syksy tuli ja vesistöt viileni joten olihan se jo aikakin suunnata koirakylpylään polskimaan lämpimään altaaseen. Superhauskaa kun kavereitakin mukana, Rossi ja Rilla. Ja ai, että kun oli koirilla hauskaa ja vauhdikasta menoa.
Domi näytti olevan kehittynyt viime uimalakaudesta. Se meni kauhealla kiireellä ylös altaalle heti pesun jälkeen ja odottamaan "leluhyllyn" luokse, koska frisbee. Frisbee veteen ja Domi hyppäs perässä. Ilman epäröintiä. Leuat vaan väpätti kun oli niiiin hauskaa ja kierroksia paljon. Domi teki jopa mahaplätshyppyjä reunalta! Se jos mikä on suuri edistysaskel rohkeuden osalta.
Eikä siinä vielä kaikki. Domi käytti takaosaa ja sitä vauhtia oli tuplasti enemmän mitä ennen kun bossumoottori kiiti pitkin allasta frisbeen perässä. Pysyi vauhdillaan jopa Rossin rinnalla. Kuunteli suuntakäskyjäkin hyvin sekä pari kertaa ui muuten vaan, huvinvuoksi.
Domilla ja Rossillahan on aina oma leikkinsä uimalassa. Rossi hakee frisbeelelun. Varsinkin jos se menee altaan toiseen päähän ja Domi pysyy rampin lähettyvillä ja pöllii lelun heti kun mahdollista. Tällä kertaa kuviossa oli mukana Rilla pentu joka läpsi kavereita veden alle.

Toisinsanoen meillä oli yksi joka hakee lelut, toinen varastaa ja kolmas yrittää hukuttaa kaverin.

2 kommenttia:

  1. Ihana video, Domi menee kyllä tosi rohkeasti veteen! :)

    VastaaPoista
  2. Voi että...kylläpä oli hauskaa!!!
    Kateeks käy kun vaasassa ei enään ole koirauimalaa. Nykyään kun mulla on toi 1v vesipeto-bostonikin niin se sais hyvin houkuteltua toipilas-Minninkin uimaan omatahtosesti.

    VastaaPoista